Wat

Shape heeft in zijn lange bestaan een aantal specialiteiten ontwikkeld:

  • Restyling van huisstijlen: is uw huisstijl toe aan een lekker fris nieuw jasje? Vraag het Shape!
  • Implementatie van huisstijlen: is de huisstijl eenmaal neergezet, dan dient hij met zorg te worden vertaald naar alle uitingen die je maar kunt verzinnen: van websites, tot bolderwagen en winkelruit. Wilt u daarvoor liever niet meer bij die dure grote club terecht die de huisstijl heeft ontwikkeld, maar is het ook geen zuivere dtp-klus? Dan is het echt iets voor Shape.
  • Jaarverslagen: onze brede ervaring met (sociaal) jaarverslagen laat zien dat het jaarverslag zeker geen ondergeschoven kindje hoeft te zijn. Het is, wellicht in combinatie met een digitaal gedeelte, nog altijd een corporate middel van formaat. Vaak wordt het toch als een verplichting gezien, waarom er dan niet iets goeds van maken? Met zeer grote zorgvuldigheid.
  • Digitale presentaties: Of het nou een powerpointpresentatie is, of een Prezi die eigenlijk overmorgen al af moet zijn. We kunnen u snel en doeltreffend van dienst zijn.
  • Bijzondere producten: Een keer niet een doorsnee oplossing voor die speciale gelegenheid? Wilt u bijvoorbeeld een (jubileum)boek dat echt iets bijzonders moet worden; een pop-up-kaart of een prachtig klein boekje met cd als uitnodiging? Shape kan zich niets leukers voorstellen om het samen met u te bedenken en te maken.

En naast deze specialiteiten is sinds dit jaar Shape jublleumboeken aan het bedrijf toegevoegd. Een heus team van professionals! Een fotograaf/digitale alleskunner; een communicatie- social media-epert die ook nog hele goede teksten schrijft; een 'ouderwets' service-gerichte drukker die ook in kleine oplages betaalbare heel bijzondere uitgaves kan maken. En een zeer ervaren en creatieve vormgever met een voorliefde voor boekontwerp. Het project kan als u wilt in zijn geheel uit handen worden genomen.  De keuze is aan u: een jubileummagazine of een gebonden jubileumboek, gecombineerd met een digitale editie vol film en geluid, een geweldige ‘weggever’ bij diverse jubileumactiviteiten.

Logo Shape jubileum boeken

Shape jubileum boeken is meer gericht op bedrijven en is voortgekomen uit het eerder ontwikkelde Shape design boeken, dat zich juist richt op particulieren, die een speciale gelegenhed wilen vieren met een waardevolle en bijzondere uitgave. Om te blijven herinneren en bewaren. Zowel als prachtig boek met een mooie linnen rug. Als in digitale vorm als epub of interactieve pdf, zodat ook filmpjes en geluidsfragmenten voor altijd zijn opgeslagen. Voor nu en de generaties na u.

Shape-designboeken-nw