Wie

Shape is een klein, flexibel bureau, dat in zijn ruim 25-jarig bestaan een zeer goede naam heeft opgebouwd. Doordat u steeds één aanspreekpunt heeft, is grote betrokkenheid en nauwkeurigheid bij elke opdracht gegarandeerd. Door in de loop der jaren opgedane ervaringen in samenwerkingsverbanden, kunnen we onze capaciteit aan elke omvang en opdracht aanpassen.

Typografie heeft een belangrijke plaats in onze ontwerpen. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat het beeld van doorslaggevende betekenis is om uw gewenste doelgroep te bereiken. Met een doordacht beeld wordt de emotie bereikt die nodig is om de toeschouwer te boeien. Vandaar dat we daar heel veel aandacht aan schenken.

De aanpak van Shape is volledig gericht op een perfecte visuele vertaling van het gewenste imago én op een zorgvuldig productietraject. In een tijd dat de bomen even niet tot in de hemel groeien, is het des te belangrijker om op een heldere manier te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dat kan zowel in een restyling, als in een volledige vernieuwing van de huisstijl. Maar Shape heeft ook ervaring met het maken van een doeltreffende powerpointpresentatie, of een Prezi, en helpt u daar graag en snel mee.

Extra aandacht verdient het vervaardigen van ‘bijzondere producten’. Denk daarbij aan een speciale uitnodiging of een opvallend verhuisbericht, een (jubileum)boek, een speciale kalender, of prijswinnende affiche. Zie de vele voorbeelden op deze site.

Sinds januari 2016 hebben we een team van specialisten dat zich samen buigt over het vervaardigen van uw jubileumboek. De aanvullende mogelijkheid van een digitale uitgave (epub of interactieve pdf) maken het mogelijk een digitaal bewaarexemplaar te vervaardigen van uw speciale gelegenheid waar films en geluidsfragmenten ook deel van uit kunnen maken. UNIEK! Kijk snel op onze website:

Logo Shape jubileum boeken