(RESTYLING) LOGO’S / HUISSTIJLEN EN HUISSTIJL-IMPLEMENTATIE

Samen met onze klanten

Wij werkten samen met o.a. de volgende klanten: Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Ministerie van Economische Zaken, Rijkswaterstaat, Koninklijk Concertgebouworkest, ING-groep, Kunstenaars&CO (het huidige Cultuur+Ondernemen), Kinderopvang 2Samen, Kappa Packaging, KVGO, Stadgenoot, Gemeente Amsterdam, PontMeyer, Fornix BioSciences, Gemeente Utrecht, Delta Forte, Museum Ons' Lieve Heer op Solder, Museum Catharijneconvent, Amsterdam Sinfonietta, Eetcafé de Sjampetter, Happerie TETATET, Prae/Motion, Welzorg, ISS, Bart Boogaard piano services, Spinning Top Communicatie, OSB (Open Schoolgemeenschap Bijlmer), Social Solution, (Ver)huis op orde en vele anderen.(DIGITALE) JAARVERSLAGEN, PRESENTATIES, MAGAZINES EN FORMULIEREN

Grote verscheidenheid

Voorbeelden van het werk van Shape dat in de afgelopen 30 jaar tot stand is gekomen wordt 'ruim' getoond. Ook werk van wat langer geleden. Het geeft niet alleen een mooi beeld van de brede schakering aan producten waar Shape nog steeds trots op is. Niet voor niets zijn er diverse (inter)nationale prijzen mee gewonnen. Bovendien is zo mooi te zien dat goed ontwerp vaak tijdloos is. En sommige trends van ‘toen’ opeens ook weer de trend van 'nu' zijn.


(DIGITALE) BOEKEN+ EN RUIMTELIJKE VORMGEVING 

Bijzondere producten en boeken

Extra aandacht verdient het vervaardigen van ‘bijzondere producten’. Denk daarbij aan een speciale uitnodiging of een opvallend verhuisbericht, een (jubileum)boek, of bijvoorbeeld een speciale kalender. De aanvullende mogelijkheid van een digitale uitgave (epub, youtube-filmpje of interactieve pdf) maken het mogelijk een digitaal bewaarexemplaar te vervaardigen van uw speciale gelegenheid waar films en geluidsfragmenten ook deel van uit kunnen maken. Een duidelijk surplus op uw drukwerk. Vandaar 'boeken+(plus)'.